Elimde 2 adet 3G modem vardı.. ZTE MF100 ve ZTE M190.. Avea'nın verdiği modemler bunlar.. İlk olarak dediğinizi denedim.. Hem burada hem de başka birçok forumda yazılanları denedim ama bir türlü sonuca erişemedim.. Hatta kurcalamalarım sırasında ZTE MF100 modemim sizlere ömür, telef oldu :( Daha sonra ZTE MF190'u denedim.. Dosya sisteminin kapatılması gerekiyormuş öğrendiğim kadarıyla.. Tera Term ile bağlanıp "AT+ZCDRUN=8" komutuyla dosya sistemini kapattım.. Ama olmadı yine.. Daha önceden de dediğim gibi pfsense'i ilk defa kullanıyorum.. İlk başta benim için büyük bir hedeftii 3G'yi pfsense üzerinden paylaşmak.. Bende hedef küçülttüm :) Önce, ilk mesajımda verdiğim yapıyı oluşturmayı, ardından da sizin dediğiniz yapıyı kurmayı planlıyorum.. Adım adım yani :)
Az önce anladım ki ethernet kartı bulmak çok zor bir iş.. İzmir'de Balçova'da oturuyorum.. Burada Mediamarkt, Vatan Bilgisayar, Darty ve Teknosa Ekstra mağazaları mevcut.. Bunlardan Darty ve Teknosa'da maalesef ethernet kartının e'si yok :S Mediamarkt'ta "dandik" tabir edebileceğim HAMA marka kartlar mevcut.. Vatan'da ise Edimax mevcut :( Yani "basit" bir ethernet kartını bile internet üzerinden alıp, ethernet kartı kadar parayı kargoya vermek zorunda kalıcam anladığım kadarıyla..