@seker:
Selamlar…
@adarguner:
Peki Seker, Support Subscription paketini satın aldığınız zaman size bu konular hakkında uyardılar mı? Veya siz bu paketi satın aldınız mı?
Satın almadık. Önce bizim sorunumuza destek verip vermediklerini sorduk :) İşimize yaramacak bir destek paketini neden satın alalım ki?
Saygılarımla…
Anladığım kadarıyla ek modüllerin desteğini vermiyorlar ancak base yazılımın desteğini veriyorlar..EN azından ben şunu beklerdim..Örneğin; Antivirüs Modülü için tanımlamayan bir sorun olduğunda bu yazıllım bug'indan dolayıdır diyebilmeleri gerekirdi..
Sonuç olarak Base yazılımda çıkabilecek yazılımsal hataları bir şekilde patch yazarak düzeltebiliyor..Tabi bunlar için ücretli destek vermeleri çok doğal ..Bir çok markada Support kalemi almasanız bile forumlarından faydalanabiliyorsunuz.http://forums.juniper.net Ama daha derine indiğinizde size support anlaşmanız olup olmadığını sorup yardım etmeyebiliyorlar…
Ama bazen forumlarda çözümünüz yer almıyor bu noktada forumlarda el avuç açıp yardım dilenmektense direk bu işi ücretli çözümü bana daha pratik ve aciliyetinize göre bir istepne olarak pfsense support kalemleri bir kenarda durmakta..Krıtik bir noktada Direk üreticiden alacağım destekten öte bişey olabilir mi? Bence hayır.!!
iyi çalışmalar..